Zomer Menu

 Zomer Menu  Drie gangen menu € 16,75

Voorgerechten

 Carpaccio, sla met tomaat, Ciprianisaus, Parmesan, basilicumolie, pijnboompitten    of    Salade met lauwwarm gerookte forelfilet, honing-mosterdsaus   of   Salade met Brie, walnoot, appel en een frambozen-notenolie dressing

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde Diamanthaas (Slow Coocking 58*C), rode portsaus   of   Zuid Franse visschotel met merluza, roodbaars, mosselen en kabeljauw   of   Surf & Turf van scampi en boerderijkip, Sc. Provencale     alle gerechten worden geserveerd met groenten uit de wok en frites

o

Nagerecht

Dame Blanche  of  Parfait van Irish Coffee

Genieten

EXTRAATJES

Espresso, koffie……

€ 2,50

Thee uit de box

€ 2,50

Cappuccino, Latte ...

€ 2,75

Verse munt/citroenmelisse thee (biologisch)

€ 3,00

Irish, French, Italian ... Coffee

€ 7,50

Digestieven & likeuren - vanaf

€ 6,50